Я дякую вам, вороги,
За вашу безцінну науку,
За те, що кармічні борги
Сплатила, пройшовши крізь муку,
Страждання і відчай душі
Самотньої, болі тілесні.
Я вдячна за зради чужі
І збиткування безсловесні.
О, як ви старались щодня
Бруднити мене у багнюці!
Пліткам дивувалась рідня
І вірила кожній гадюці.
Вся ваша підлота, брехня...
Намарне вони не пропали.
Я знала, що та маячня
Характер мені гартувала.
Терпіла наругу від вас,
Під гнітом злоби не ламалась.
Хоч падала в прірву не раз,
Та вперто звідтіль вибиралась.
Коли я піду за межу,
На мить озирнусь на дорозі
І тихо усім вам скажу:
"Я вдячна за все, "любі" друзі.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")