Закінчили школу пів-століття тому,
Подяку складаємо Родині й Йому,
Великому Богу на небі,
До Нього йдемо у кожній потребі.
Я дякую мамі, яка вже не зі мною,
О, школо, давно розлучився з тобою,-
Усім вчителям- подяка велика,
Коли їхні учні уже всі великі,
Коли їхні учні уже постаріли,
О, Господи, дай всім здоров'я і сили!
Я дякую тим, хто мене поважав,
Я дякую тим, хто мене не любив,
Хто вчився зі мною,
І хто мене вчив.
Уклін вам - усім, українці Немира,
І дяка сердечна, велика і щира!
Усім, хто навчав культури і мови,
Усім, хто вступав в товариські розмови,
Усім вчителям- мов, історій, літератур,
Усіх тих наук, що тепер у пригоді.
В той час одягались ми по новій моді,
Із знаками інших, ненаших культур,
Й навчали нас політик партійних вождів,
Але наш народ зрозуміти зумів
За довгі десятки нелегких літ,
Що соколу Тризуба потрібен політ.
Усім, хто ще знає- вітання й привіт!
Вам дякую, люди, за те, що ви є.
Таке от сьогодні вітання моє.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 402 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")