Камо грядеши, літній чоловіче? Камо грядеши, любий, куди йдеш? Що злого криєш в клумаку заплічнім, Яку біду по вулиці несеш? Що тебе хилить нині, як ніколи, Чому твій погляд гнівний, що за тим? Скажи хто ворог - ми його знешкодим, Скажи хто винен - ми його простим.
|