Сьогодні твій день народження, А ніби й у мене свято! А що, коли без запрошення Зайду до твоєї хати?.. А що, коли я без дозволу Приснюсь тобі серед ночі, В засніжену ніч народження Загляну у сині очі? А що, як без твого відома Не в хату війду, а в душу, Влечу в твоє серце відьмою Й забитись сильніше змушу? Сьогодні мені допоможуть І світлі, і темні сили. Ти так поспішив з народженням, Що я із своїм спізнилась...
|