ти не зрадиш мене моя мамо
жовчю не обдаруєш мене
не бажати будеш мені драми
добре знаєш куди син твій йде
на дорогу даєш добре слово
і усмішку даруєш мені
хочеш щоб син любив рідну мову
хоч прийдеться жити в чужині
рідна мамо тебе тут немає
ти на службі у Бога Отця
з висоти небес споглядаєш
як живе тут дитина твоя
рідна мамо ти мені єдина
ти присутня у серці й душі
добре знаю я що твоїм сином
тому й легше жити в чужині
23.06.2010р.
|