Наших героїв
За їх бої
Псевдо народ глянь понизив
Вони без зброї
Він їх гноєм
Й брехнею сестер обложив
Вони герої
Він ся боїть
Щоб не постали із могил
Бо вони свої
А він хто він
Росте завдяки чужих сил
Ніщо Степане
І Романе
В душах народу ви живі
Батьків кайдани
І оману
Зітруть ваші діти праві
22.06.2010р.
|