Добре бути щасливим без тями
Від того, що у світі ти є.
Зігріваєш невпинно словами
Перевтомлене серце моє.
Час казковий безхмарних стосунків,
Наче сон золотий наяву.
Наче років прожитих півклунка
З пліч упало в пожовклу траву.
Стало радісно серцю удвоє
І оскоми нема самоти,
Хоч сумую весь час за тобою,
Як, напевно, за мною і ти.
Як прекрасно закоханим жити,
Відчувати взаємність твою.
Усвідомлювати, що вже злиті
Два струмки у одну течію.
|