ЛЮБОВІ ЗАРАДИ
Добре бути, як сонечко світить, Пестить променем тіло і душу, Коли знаєш, що Хтось є у світі Й битись серце примушує дужче.
Добре бути між тіней і світла, Що лягають на долі стежини, Бути згаданим в щирих молитвах, Разом з ними у небо полинуть.
Добре бути струмком, що вливає Свої води у річку могутню, Як з глибин нова сила зринає Й ви стаєте єдиною суттю.
Добре бути в Поета міжряддях, Свіжим вітром в спекотну годину, Добре бути любові заради, Коли знаєш, для когось - єдина...
|