Думки далеко від усіх навколо, Наче я чужа на цій землі, І вже не знаю чи знайду я долю Що призначена мені. Десь у вирії літаю, Загублену себе я тут шукаю... Ласкаві друзі,якщо ви знайдете Велике море, що в очах глибоких тих живе, І гнів, який там народився, В якому смуток утопився. То знайте це душа, Яка в тікає, АЛЕ ЧОМУ? ЧОМУ ТІКАЄ? ВІД КОГО СЕРДЕНЬКО СВОЄ ХОВАЄ? Цого не знаю, навіть, я ХОЧ ЦЕ ДУША МОЯ...
|