Пане, Іване, ви невиправний скептик, скільки раз вам робилось зауважень щодо рими, розміру, наголосу, а ви продовжуєте записувати свої емоції, не звертаючи увагу на правила. Прошу вибачення, але записані емоції в стовпчик віршем називати не можна.
пані Катирино. для мене ваш коментар і коментар інших шанувальників з різним смилом, є велика нагорода. БОГ з ними з тими правилами, я пишу чесно про те що мене і моїх краян окружає. це вірші на різні смаки. які дають оту душевну відраду і велику насолоду,відчути усе поруч, коли читають мої вірші і слухають пісні. і завдяки (АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ( Я маю можливість не тільки прочитати ВАШІ ВІРШІ а й отримати коментар на свої. а ЦЕ велика вдача. бо пишу то всього 4 роки СПАСИБІ ВАМ ЗА ВСЕ. ВИБАЧТЕ за таке довге пояснення але воно від душі.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")