ПОЛЮБИ МЕНЕ ТАКОЮ!
Жив Поет, який озвучив
Ніжним словом пісню кручі,
Що віками непорушно
Дарувала тінь воді.
Стиглі зорі впали в душу,
Сльози мріями осушу
І життя полюблю дужче,
Скажу серденьку - радій!
Більше плакати не буду,
Сонце вип'є сум у грудях,
Вітер пристрасті остудить
І розвіє всю печаль.
Переболене забуду,
І повірю знов у чудо -
Є навколо гарні люди
Із душею, мов кришталь!
Хай комиш із осокою
Над широкою рікою
Не печаляться людською
Безпорадністю душі.
Не прийшла пора спокою,
Ми, Поете, ще накоїм,
Лиш люби мене такою -
Сум ховаючу в дощі!...
|