Закінчується всяка гра І справ збирається гора. Прибрати старі іграшкИ, Порозганяти всі коти, Щоб не кидалися у ноги, Перебігаючи дороги, Бо тут, вже треба знать напевно, Просить бабусю чи даремно? Щоб розбудить не забувала, Все в ранець гарно укладала, Кормила добре й одівала, І тормозок не забувала. ПримІряти ще треба форму, І встановити в домі норму. Коли прийду я вже зі школи, Не заставлять мене ніколи Мити тарІлки, підмітати, Бо треба вкрай відпочивати. Уроки робить, хай дідуня, Книжки збирає , хай бабуня, За форму дбають мама й тато, Мені і так турбот багато. Отак собі мале міркує… А хто ж пташок тут нагодує? Ось бач малеча вередує… На них лишаю ввесь садок, Корови, вівці і ставок, Мене ж чекати аж з обіду…. То, мабуть в школу, я не піду…. Фантазувати тут дарма, Вже почалася нова гра. І знає добре дітвора, Що в школу йти її пора.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")