Я сьогодні літала над небом
І уже не боялася впасти!
Чи багато для щастя нам треба? -
Часом досить придумати КАЗКУ,
Де самій грати роль Королеви,
Відпустити у небо жалі всі,
Щоб ожили із каменю леви,
Мавки вибігли з древнього лісу,
Щоб в пустелях самотнього світу
Враз відчути - "Потрібна для когось!",
Аби душу любов'ю наситить
І побачити Янгола свого...
Я для себе придумала КАЗКУ,
Вдячна Вам я за ці миті щастя!!!
|