А день таки став особливим. Троянда, метелик. І зорі. А ще за вікном тополя. І небо таке, хоч пливи... Душа собі вірить у диво. Скрегоче цвіркун надворі... А може, це справді доля, Що в мене з'явилися ВИ?
То щастя прийшло у гості! Запахло грибами, літом. І навіть шипшина стигла На кухні! У Вас на столі! І так було просто-просто У цьому складному світі, Коли павучки побігли Кудись за балкон, малі..
Зірок було справді море. А скільки душа раділа! Словам. І теплу. І світлу! Це сталося? Я не сплю? Ви знаєте, з Вами добре. І світ стає чисто-білим, Душа, ніби айстра, квітне Від того, що Вас люблю!
А день, таки, став особливим, Читаю прекрасні вІрші, Ловлю на льоту я музу, Так тепло, немов в РаЮ. О слово, ти просто диво! А часом і, навіть, більше! Для щастя відкриті шлюзи, Бо я Тебе теж люблю...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")