Не неси
попільничці думок,
Не шукай у
цигарці спасіння,
Не спотвориться в дим-завиток
Твоя думка
тривожно-осіння.
Бо самотній моно-діалог
Не почує ні
пташка, ні вітер.
Чи, гадаєш, позбувся
тривог,
Або, думаєш,
стишив гармидер?
Машинально… цигарка
до рук,
Запальничка і
білий смог…
А що потім розкаже
хірург? –
Що скінчився вже
твій діалог…
|