ДРУЗЯМ
Хай наші мрії любов'ю пахнуть, Ще пахнуть небом, весною, дивом, Бринять зірками в краплинках зливи, Злітають в небо чарівним птахом І проростають у щось правдиве, Що подолає вершини й терня, Зігріє сонцем самотні ночі, Хай це правдиве, яке пророчим, Із нами буде, помножить зерна, Що вродять щастя, якого хочем!
Хай наші мрії любов'ю пахнуть!
|