**************************
В чужому краї шукати раю – справа невдячна,
без сили волі іти у гори – так необачно.
Не вмієш плавать – не варто навіть лізти у воду,
в бою програв ти -
не слід чекати на нагороду...
Гарячий вітер печаль всю витре із серця твого,
весняна повінь чи серця спомин повість дорогу -
в оазу щастя, де моя ласка
тебе наситить,
до того краю, в якім до раю
двері відкриті...
А якщо навіть у мить відчаю утратиш віру –
я прийду сонцем
в твоє віконце, теплом безмірним!
Любов відверта -
у кожнім злеті гартує душу,
вогонь у серці твоїм, Поете, горить все
дужче!
|