Анумо
11 - 12. 02.12
Заклопотаний і
галасливий,
Невсипущий
одвічно вокзал.
Жданих зустрічей
речитативи,
Неминучих
прощань ритуал.
Поруч рідні
обличчя і душі, –
Хто назве наше
дійсне число?
Що примусило з
місця нас зрушить?
Звідкіля всіх
сюди занесло?
Чом лягла
залізниця повз Умань,
А до Львова –
така далечінь?..
- Не вагайтесь,
поети, - анумо
До Катрусі
Матвійко в Ірпінь!
07.01.12
|