С. Л…
Я жду тебе
донині… Безнадійно
Чекаю на
повернення твоє.
Тебе немає – і
на сайті бійня,
Цікавим бути він
перестає.
Одну тебе благаю
– повернися,
На скуте нині
кригою багно.
Коли помчали звідсіля
всі риссю, -
Я не побіг
лякливо заодно.
Я жду тебе без
страху потонути
Там , де дрібне
колись перегниє.
Чому тебе не
видно і не чути,
Скажи мені,
Світлано, - де ти є?..
15.01.12
|