Як мало часу нам відведено Щоб кохання знайти своє, Щоб не втратити його, Не згубити серед сірих буднів, Честь и совісті Не піддатися спокусі, Не зганьбити рід, Не піти не тим шляхом, Не згубити душу. Чи може плюнути на все, Опустити руки, И пливсти за течією, Хай вона мене несе, Як оту колоду, И що буде то буде, Тому не минувати, И життя своє бездумно змарнувати.
Сергію, Ви - молодець, бо замислюєтеся над своїм існуванням, намагаєтеся його проаналізувати. Якщо чесно, форма твору мені не дуже сподобалася, але я Вам ставлю "5" за зміст.
Так, зміст глибокий і це мабудь "білий вірш". Я ставлю 4, тому що не знайшов ставлення автора до проблеми, що описується у вірші. Що обирати? Чи Ви лишаєте зробити власний вибір кожному користувачу?
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")