Подружжя - це дзеркала душі, Живуть зубаті в них гріхи, Бо жити разом можуть ті, В яких однакові думки.
У сварці ми шукаєм тих: хто винен і чому йде сніг... Перетягнути ковдру встиг- Зловити щастя все ж не зміг.
Розі'бєте разом кришталь- ідилія вже буде сном, а серце в парі защемить- від швів, що склеєні давно.
|