Пані Катерино, вірш зрозумілий і повчальний (мав би бути для того, кому він адресований). Та якщо виносити його на загал - треба ще попрацювати, уникати надто частих повторень (жити і життя вживається понад 10 разів), наша мова така багата, що завжди можна знайти вдалі синоніми, гарні епітети, образи, порівняння. Працюйте над поетичністю і все у Вас вийде!
Після таких "підбадьоруючих" слів, де виокремлені недоліки та вказано на всі творчі здобутки автора, я чомусь стаю все більше переконаним у тому, що сьогодні Катерина тільки те й робить, що подумки дякує своїм порадникам і чекає з нетерпінням нових настанов од них...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")