Далекобійник.
Ти поїхав в далеку дорогу, Я лишилася вдома сама, Та за тебе я молюся Богу, Бо чомусь тебе довго нема. Може сталося щось, я не знаю, За цей час ти вернутися міг, Але Бога невпинно благаю, Щоб в дорозі тобі допоміг. Щоб щасливо вернувся додому, Бо тебе тут чекає сім"я, Пізній час вже і спить наша доня, Я не сплю, бо триводжуся я . Ти почуй мої, Боже, молитви, І в дорозі йому поможи, Щоб щасливо вернувся додому, Для сім"ї ти його збережи. Бо для мене він милий, єдиний, Доні батько а матері син, Ти, моя найдорожча людино, Повертайся, ти в мене один. Ти тихенько постукав у двері, Все нормально, лиш зтомлений чуть, Мені більшого щастя не треба, Як кохати й коханою буть.
Додав: natalka7474 (15.01.2013)
| Автор: © Наталія хаммоуда-Дутка
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 4
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА