Епілог
(Це заключна промова –
подяка (тост) гостям, які участували
В урочистій події:
ювілей, день народження тощо).
Ви часу знайшли щоб сюди завітати.
Велике то щастя, як друзів багато.
Щоб нам ще не раз тут цим гуртом
зібратись
Якомога частіше усім зустрічатись.
Я дуже вам вдячний(на) за теплі промови
Щоб ви були завжди щасливі й здорові!
А ті побажання, які тут звучали –
Всі, Богом почуті, реальністю стали!
Тож будьте здорові, живіть ви багато,
Щасливо добратись додому, до хати!
24.02.2013р. Пилип Тихий
|