Подружжя
З мотиву «Пісня про Гайявата»
Генрі Лонгфелло.
Чоловік й дружина разом
Лук нагадують нам, часом,
Із міцною тятивою,
Що згина його дугою.
Хоч вона його неволить -
Розпрямитись не дозволить.
Та від того він є сильний
І корисний, і красивий.
Тятива його хоч тягне -
Бути разом завше прагне.
Разом двоє - сильна зброя,
А окремо – є нікчеми.
30.09.2013р. Пилип Тихий
|