Збірка – уся родина – Україна -- Розширений триптих про родину
Розширений триптих про родину
===1=== мить чудотворного прощення прийду до рідного села давно забутий , безіменний в чужих світах моя рідня я землю рідну поцілую я повернувся , я прийшов я зрозумів , і тут збудую нове життя й нову любов ( в чужій країні чужа правда ) в чужій країні своя правда (в чужій країні інша правда ) чужа надія і любов з тобою тут , навік , назавжди твоя земля – рідне село тут рідний край , моя родина роз’єднана й в інших світах прийми мене блудного сина який бо втік , бо в серці – страх страх бути бідним , і не гідним щоб підіймати рідний край тепер вернувся зрозуміти чого пішов … чого втікав … === 2 === розсіяна по всіх краях по всіх усюдах і світах моя сімя , її шукаю лиш спогад , мрію обіймаю моя родина чахне нині чому вона не в Україні чому насіння не в землі не сходить міццю на ріллі а дим моральності повсюди (дим безморальності повсюди) похнюплені всі ходять люди тупі , безмозгі дураки сидять на троні золоті а ми мов звірі здичавілі розшукуєм чужі родини і на чужій ми стороні серед чужих повно рідні а рідний край вже відгорає родини нашої й не має … === 3=== вже пошесть , мла поникло села дихають й чужа вже думка серце опанувала прийшла кочуючи навала а ми отара баранів і без сімї і без рідні …
--05—08—2013—11—03—40--
=== … ===
ми з заходу і ми зі сходу ми з півдня й півночі ідем бо кожен – син свого народу дочка в чужу родину йде із двох – сімю нову збудуєм з кількох сімей – буде рідня ми новий день життя плануєм у спільноті – нове життя ще може хтось десь заблудився ми спільно в пошуку підем гей , гей ! а де ти загубився життя без тебе не почнем мізинець кожен – до родини самотній ти – до спільноти збудуєм щастя спільно нині до України – разом йти…
Дякюю за розуміння і коментарі , нехай родина кожного допомагає жити , бо настали важкі часи , без друзів і родини необійтися !Всім щастя !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")