Збірка – уся родина – Україна -- *** ( сімя … родина .. щастя … доля … )
* * *
сімя … родина .. щастя … доля … мабуть для когось лиш слова … стоїть тополя серед поля на всіх вітрах стоїть одна нема підтримки – грім ударить зимовий вітер гілки бє бо для самотнього – (порада) шукай життя , самотнім – вмреш у лісі – хащі , та підтримка хтось з боку встане , підпре і ти відчуєш – не піщинка навколо ліс , і ти живеш… а у людей – хіба щось інше родина – підтримка в житті любов, і щастя …може й більше родина – щастя на землі з усіх усюд прийде родина в кожну хвилину , опора ця й відчуєш – в собі всю країну і ти потрібний для життя родинна міць – життя народу це мир і щастя для життя коли із роду і до роду - це щастя жити серед вас.
Сила родини - це вільна думка у душі кожного , взаємоповага , приниження і неповага в родині виховує таких собі Пукавок ... які згодом хочуть принижувати інших , і навіть цілі держави ... Мабуть такі лиховісні прояви дитячого приниження було в багатьох лідерів - Сталіна , Гітлера ...
Піснями живе людина А щастя , радість - в родині . Дякую за коментарі і підтримку .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")