Збірка – уся родина – Україна -- Триптих – родинне свято
Триптих – родинне свято
прийде Різдво , зберуться всі до хати у душах заспіває коляда Різдво – найперше для родини свято Різдво дає народові життя дванадцять страв на стіл нам накладати принести й горе і свою любов Різдво – найперше для родини свято що під один збирає всіх покров ! --16—08—2013—19—21—25-- –2— Чекаю коли прийде коляда і на Різдво збереться вся родина і стоголосий хор – моя сімя і я радію , в світі не єдиний кожен бажає кожному добра … але ще тільки , тільки літо збереться вся родина – коляда так хочу радість , щастя разом розділити ==3=== неспішно осінь на дощі осяде у лісі назбираємо гриби вітер холодний пре зимою ззаду присяду… в серце спогади найшли розбіглися усі … далеко в світі спілкуємося лише на свята в родині можна щастя зрозуміти зігріє серце вистигле – сімя !
Дякую за розуміння і коментарі , всім творчого надхнення , весняного піднесення в душі !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")