Найкращий в світі оберіг – Коли б вас мати обійняла. Вона життя вам дарувала, Своє поклавши вам до ніг, І серед тисячі доріг Вам шлях найлегший показала, За щастям вашим пильнувала, Молилась, щоб Господь беріг.
Шануйте матінку свою, У час важкий не покидайте, Її розраджуйте й плекайте, І по житті, і у раю Тепла її не забувайте.
Дякую. Дієслівна рима - мій злий переслідувач ))) В мене основна мова - російська, а знання української поглиблюю зівдяки віршуванню. Ціную Вашу увагу та об'єктивну критику.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")