Божа краса Мамині думки летять в даль -далеко. Де очі сині як небеса. Мрії кружляють як лелека де сонечко-донечка Божа краса. Серце матусі тріпочеться як птах. Безнадійне, самотнє в тишині. Що це? Бог виділив час, засвітило сонечко ясне в вікні, туман - приблуда тікає з очей значить наступить світле завтра, Настане радісний благодатний день зігріє любов і огорне матусю щастя. Тремтіти перестане матусине серденько і не щемітиме в зажурі душа. Коли всіхнеться сонечко золотеньке. Донечка -Божа краса очі небеса.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")