Мамулічка, будь ласка, не скучай, Ще раз зігрій твій найсмачніший чай, Якщо й прийду сьогодні знов пізніше, Я обійму тебе ще дужче, ще міцніше… І поцілую у обидві щоки, Твоя любов дорожчає щороку, Я пригорнуся ніжно, як колись, Бажаннями своїми поділись… Наповни мою душу теплотою, З молитвою за тебе я святою, З усмішкою наснаги від життя, Своє будую поруч майбуття… Роблю усе, як ти мене навчила, І щоби совість серце не точила, До мрій іду уже не навмання, Добру добром віддячую щодня… Я видивляюсь кожну твою рису, Ловлю порад натхненну бісектрису, Найменший відблиск у твоїх очах, Вбираю досвід у простих речах… Іду до тебе я сьогодні знов, Бо твоя вічність – це моя любов, Я – на порозі, чуєш, зустрічай, Пообіцяєш? – Більше не скучай…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")