Рівняйся, сину, на батьків, Бо скільки б Бог не дав років, Ти будеш між зірок літати, Допоки поруч мама й тато… У тебе буде ніжність, ласка, Вечірня, денна, дивна казка, Якою хочеться ділитись, На світ з усмішкою дивитись… Любов, закладена в тобі, Хай не згасає у юрбі, Бажаю того почуття, Яке дало тобі життя… Ніде, ніколи не здавайся, В сім’ю свою завжди вертайся, І попри шторми, буревії, Іди від мрії і до мрії… Нехай в тобі горять довіку, Чесноти людяні без ліку, Щоб ми гордилися тобою, Твоєю силою, любов’ю… І наче бджоли, в вулик соти, Збирай здобутки і висоти, Прослав свій рід серед віків, Але рівняйся на батьків…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")