Я написала лист до Миколая...
Не на папері...Світлом між зірками...
Він вже давно мої бажання знає...
Давно прошу я щастя поміж нами...
Щоб теплий дім, наповнений душою...
Вогонь любові і довіра в нім...
Веселий сміх різдвяною луною...
І кожен люблячий і люблений у нім...
Щоб кожен ранок огортала ніжність...
Сльози до Бога з вдячності були...
Щоб ти вертався радісно з дороги...
Щоб крила затишку у рідний дім несли...
Щоб знав, як завжди з радістю чекаю.
І знала я, що в щастя запах твій...
Щоб володіли ми ключами свого раю...
І вберегли навік творіння мрій!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2430 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")