Звичайно, перше слово – мама, Така природа і програма, Та пострибати, політати Повзе дитя на пузо тата… І перші крочки – мама – ручки, В піску – відерце, ямки, кучки, Та перш, ніж їхати в Карпати, Дитя долає пузо тата… ******************************* Животики, животики, Пивні, сальні на дотики, І наче в того депутата, Животик є у мого тата… ******************************* Веде дитя матуся в школу, Не відпускаючи ніколи, Коли ж дитина хоче свята, Ласкаво гріє пузо тата… А ще цікавіше буває, Як мама тата обіймає, Коли у нього є зарплата, І мама любить пузо тата… ******************************* Животики, животики, Пивні, сальні на дотики, І наче в того депутата, Животик є у мого тата… ******************************* Спортсмени бігають у зали, Качають преси там, казали, А ми з матусею фанати Від пресу пуза мого тата… Він – найсильніший, найдобріший, Хоч і животик – не найбільший, Тому і ви повинні знати: Добро і сила – в пузі тата… ******************************* Животики, животики, Пивні, сальні на дотики, І наче в того депутата, Животик є у мого тата…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")