Нескінченна пісня колискова Вічно проживає на Землі, Мамина мелодія чудова Вже давно співалася мені. Тиха нічка дихає спокоєм, Кішкою крадеться в мої сни, І плете матуся колискову З промінців вечірньої зорі. Защеміло серце у матусі - Сподівання на грядущий день, За дитинку так свою боюся Душу виливаю в сад пісень. Викликаю з гаю всіх звіряток, Всіх птахів із неба кличу я. В твоє серце милим пташенятком Лине ніжна казочка моя. Не ходи ти, вовчику, до хати, Не тривож таких солодких снів. Котик буде тихо муркотати, Колисати буде мамин спів.
|