Чарують думку очі малюка, Душа болить як серце ніжно б'ється І вже здаєтьсая мати не така Коли вже він й вона тоді сміється.
Світанки ранку на осіннім тлі І як жовтневий дощ лице зоросить Нехай так будуть сльози малюка Лиш радість й мир у дім нехай приносить.
Нехай життя дорогами веде Вас як сім'ю із мріями у небо. Вітальню пісню осінь заведе І ви всміхніться й знайте що так треба.
|