НАВАРИЛА МАТИ ВАРЕНИКІВ З СИРОМ ЩОБ ЗАХОДИЛИ ДО ХАТИ ЛЮДИ З МИРОМ. ЩЕ Й ПОСТАВИЛА БОРЩ ІЗ КВАСОЛЕЮ. ЩОБ РОДИНА БУЛА З ДОБРОЮ ДОЛЕЮ ДО БОРЩУ СПЕКЛА ПАМПУШОК. ЩОБ ДОСТАТОК БУВ У ДІТОК. ПОСТАВИЛА УЗВАР І КИСЕЛІ. ЩОБ У ЗЛОГОДІ Й ЛЮБОВІ ВСІ ЖИЛИ. ПЕРЕХОЖОГО.ЯКИЙ ЗАЙШОВ У ДВІР. ТАКОЖ ЗАПРОШУВАЛИ ЗА СТІЛ.
Дякую вам ,Оксаночко,все що несе згадку про маму,для мене святе,а особливо тепер,коли вона уже пішла за обрії.Дуже шкода,що не можу прослухати пісню-не відкривається,але мої вам , з паном Віктором,вітання впевнена ,що пісня прекрасна,адже там про МАМУ співається,бажаю й надалі плідної вам праці,наснаги.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")