Причаїлись тихо іграшки в кутку Світ поринув в колисковії пісні, Заблукала сон-дрімота у садку, Посміхнулось моє сонечко ввісні. Спи маленький,спи моє дитя, Набирайся, сину, сили до снаги Бог подарував Тобі життя, То ж люби його,мій сину,не губи. Те коріння-звідки Ти пішов, Пам"ятай,мій янгол, не забудь. Перші кроки,Ти в життя прийшов То ж любові,сину,гідний будь.
Може й так,пане Пилипе.Просто хотілось показати наскільки сильні материнські почуття,такі ж сильні,як і любов до Бога,Творця.Дякую за Ваш перегляд,рада,що сподобалось.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")