Приємне хвилювання до зустрічі з тобою,
На щирість сподівання, воно живе зі мною,
Без сорому, вагання, мов хвиля, накриває,
Аж полум`я-згорання в очах моїх палає.
Приємне споглядання на те, як ти смієшся,
Збуваються бажання, коли весь віддаєшся
В прекрасне це чекання. Тримаємось за руки,
Приємне спілкування. Без смутку і розлуки.
Це радісне страждання. Одні на цілім світі,
З тобою до світання. У цім найкращім літі,
Не збереже мовчання слова мої душевні,
Відверті ці зізнання, надіюсь, не даремні.
Приємне хвилювання аж серденько хвилює,
В вікні веселка рання твій образ намалює,
І мрії шлють прохання до неба потаємне,
Хай буде це кохання щасливе та взаємне.
|