Мій спогад кружляє, мов біла сніжинка, Спливає життя, як маленька крижинка… Постійно зі мною дві теплі долоні. Роки не змогли роз’єднати в погоні За часом, що лине так ніби з водою, Всякчас намагалися дути собою. За добрим сніданком у теплій оселі Минуле згадаєм – сумне і веселе, Як ми потерпали в лихих недостатках, Та вірили в щастя з самого початку. Яскраво світилися всміхнені очі, І теплі долоні пошерхлі, робочі Приносили завжди тепло і розраду, Коханій людині, моя серенада.
Мені б щиро так написала кохана , Подяку б відписував точно до рання . Тепла і кохання у кожньому дні , Хай будуть святкові ,хоч не вихідні ... До гостинців квіточок Вам !
За добрим сніданком у теплій оселі Минуле згадаєм - сумне і веселе, Як ми потерпали в лихих недостатках, Та вірили в щастя з самого початку... Може, Катю, так ліпше?..
"Так ніхто не кохав, Раз на тисячу літ Лиш приходить Подібне КОХАННЯ"Краще за ці слова всім відомого вірша уже й не можна сказити про ваші почуття,приєднаю до них лише побажання довгого вік для подружжя,щастя та здоров"я.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")