-які ваші сильні сторони?
- я дуже міцно сплю.
- що робить вас кращим від інших?
- мої поезії та вірші.
- чому ви хочете в нас працювати?
- аби гроші мати.
- де ви бачите себе за п'ять років?
- попереду на п'ять кроків.
- які ваші уподобання?
- світлі мрії та бажання.
- що ви до столу фірми принесете?
- свої фото та портрети.
- чом ви залишили попередню працю?
- щоб врятувати себе, як націю.
- які у вас були з начальниками стосунки?
- гарні: я малював для них малюнки.
- що вам сказали, коли ви пішли?
- що на мене донесли.
- чи треба на інших доносити?
- звичайно, як тільки попросите.
- дякую вам за ваш час-
насолоджуйтесь погодою.
- дякую. а, ви - вашою вродою!
(добре, що маю креденціали,
а, то б і того не побажали).
Іван Петришин
проблема ще й у нас самих: якщо не цінять, ідіть звідти туди, де будуть цінити. не допускаймо ницості та несправедливості!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")