Бути сильним, кмітливим і впертим,
Зневажати залежності зиск,
Йти на зважені досвідом жертви,
Не продатись за золота блиск.
Не прогнутись і не поклонитись,
Не сказати обставинам «пас»,
До мети самовіддано битись,
Хоч і зрадять клієнти не раз.
Неупинно шукати мотиви,
Розвиватись з процесу в процес,
Ум і нерви зібрати в тятиви,
І не тратити їх на лік без.
Поважати достойних навпроти,
І в дебатах зі слів «Ваша честь»
Обгрунтований доказом спротив
Щоб куйовдив на мантії шерсть.
Відпрацюй гонорар, наче ноти,
Не ставай сам собі ти катом,
Лиш в лінивих немає роботи,
Будь достойним похвал Адвокатом.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 3624 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")