Спасибі лікарю стоматологічної клініки Лісичькому С.І. (завідуючому стоматологічної клініки м. Олевська, Житомирської обл.)
Я запитую себе: "Що трапилось, що помінялось? Чомусь так легко на луші Тяжкі думки порозлітались" Так легко розмовлять з тобою Хоч і душа болить від болю І ти все можеш зрозуміть Душевні рани заживить В твоїх очах стільки тепла Стільки ласки і любові Що біль усяку проженеш Хто поруч із тобою А в мене рана на душі Мій син загинув на війні Він захищав свою країну Віддав життя за Україну Спасибі лікарю тобі Що ти хороший стоматолог І не байдужий до людей Які ідуть до тебе з болем Ти хочешь всім допомогти Всіх прагнеш зрозуміти Спасибі лікарю тобі Всім лікарям - спасибі!
Додав: Valentuna (04.08.2016)
| Автор: © Валентина Петрівна
Розміщено на сторінці : Вірші про професію
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 3206 чол.
у Вас # закладок
Ключові (? ): вдячнiсть , лікарня , лікар
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.