Я закликаю Вас до правосуддя! В ім’я Закону, верховенства права, Адже Ви йшли в елітну касту суддів Не для вагань, емоцій і розправи… Змагальність є, або її немає, Ви – безсторонні, чисті, об’єктивні, Чи час неупередженість ламає І «Бангалорські принципи» - фіктивні?.. Диспозитивність – всім, або нікому, Арбітр свої не зважує підказки, Не ставить там, де треба комусь кому, Бо зрячий суд – Фемідине фіаско… Якщо в Законі Вам замало букви, Поза розумним сумнівом шукайте, Презумпція – не просто пафос, звуки, Невинуватість попри все плекайте. Я закликаю Вас і Ваші честі, Не ради гонорару від клієнта, Суд був завжди, щоб справедливість нести, А не чекати владні компліменти… Тут і тепер на шальках ціла воля, Де прокурор навпроти з адвокатом, Але мені не байдужа сваволя, По совісті, прошу не бути катом… Надіюсь, інквізиції вже досить, То ж дайте віру у систему людям, Народ, якому присягали, просить: Не знехтуйте сьогодні правосуддям!...
Ви думаєте, що на цей сайт заходять судді? Особисто я в земний суд не вірю, бо сказано:
Цитата
Мирись із твоїм противником хутко, доки ти ще в дорозї з ним, щоб не віддав тебе противник суддї, а суддя не віддав тебе слузї, і не вкинуто тебе в темницю.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")