Є багато на світі білому, Видатних і важких професій, Підкоряються гори вмілому, Та не всім - в судовІм процесі… Ми не ходимо териконами, Хоч і там дістаємо докази, Оперуємо ми законами, Відбираємо хвацько покази…
Не монтажники, не висотники, Не старшини ми і не сотники, Ми не станемо вже баристами, Не змагатимемось з гітаристами, Нас не рідко не люблять потайки, Та поважно зовуть юристами… Нас не рідко бояться потайки, Та поважно зовуть юристами…
І ми чуємо часто сповіді, Ми лікуєм заблудлі душі, Не зворушні у кожнім доводі, Непохитні в воді й на суші… Ми живемо чужими справами, І невпинно читаєм, пишемо, Намагаємось бути правими, Дебатуємо навіть віршами…
Ми – не слюсарі, не кондуктори, Не аграрії, не конструктори, Не лінуємося туристами, І буваємо кар’єристами, Нас не рідко не люблять потайки, Та поважно зовуть юристами… Нас не рідко бояться потайки, Та поважно зовуть юристами…
У житті ми – прості і віддані, І бажаєм людського щастя, Є глибини у нас – незвідані, Та по справах – усім воздасться… І любові поміж турботами Вам віддячити не забудемо, Всі – вагомі, та між роботами, Ми вагоміші завжди будемо…
Не айтішники, не медійники, Ми – прагматики, але – мрійники, Уявляєм себе артистами, Психіатрами і дантистами, Нас не рідко не люблять потайки, Та поважно зовуть юристами… Нас не рідко бояться потайки, Та поважно зовуть юристами…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")