Я готовий вислухати Вас,
За потреби – навіть цілу днину,
А оскільки я ціную час,
То беру сто гривень за годину.
Хочте позов? – Майже за дарма:
Від двохсот (з портретом Українки),
В відповідачах обмеження нема,
Позови писав би без спочинку.
Апеляція коштУє трохи більш,
Тут потрібна підготовка,
Тому триста, - всього лиш,
І в копиці – Ваша голка.
Касаційна скарга – складна річ,
Бо два рішення роботі передує,
Тому я, не спавши цілу ніч,
За п’ятсот касацію готую.
Участь у суді – не масло їсти,
Хто там був, він знає, як це важко,
Тому за годину «судочинства»
Я беру по двісті без натяжки.
Вартість іншого залежить лиш від Вас:
Ставлення, відвертість і усмішка,
Хто є хто завжди покаже час,
Ваша вдячність, - моя знижка.
Не шкодую чаю, ані кави,
Ні цукерок, ні інвентарю,
Але буду вдячний, не лукаво,
За «копійку» на столі секретарю.
|