минуле випало вночi дощем,
теперішнє, сьогодні- у тумані,
а, завтрашнє- у квітках чи в снігах,
неначе перелітний птах,
не жде, а плине за наміченим шляхом,
сьогодні- українець ти, а, завтра- ром,
бо всі одноголосно: "ти- ніхто!",
"ти-недостойний. ти- нікчема!",
"не внук ти Ромула і Рема!"-
а, ми- достойники, а ми- святії люди,
(й, таких достойників- багато всюди)-
у нас- автомобілі і хати,
мішками- гроші, совісті ж - краплини,
й не думай з нами і рівняться ти,
хоча ти - також Божая дитина.
ми віримо у те, у що нам скажуть,
і, як повіримо, то й маслом ще й помажуть,
а, ти, молись собі, скільки бажаєш,
ти- все ж ніхто: одні вірші лиш маєш!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")