Цьвітка ти мyя` зилена
ПОЕЗІЯ ЗАХІДНО-УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ
діалєктичне віршопи`саня
пуезія заходною українскою мовую
цьвітка ти мyя` зилена,
така п`єкна і хвалена,
шо ти так ся пусьміхайиш?
ти удно лиш лисьця майиш.
шо мині сказати хочиш?
шо ти нам фсім ту прурочиш?
русьцьвітай і дай нам цьвіт,
шуби звисилити сьвіт.
дай нам зе`ла віт хвурі`п,
дай нам щасьця і здубутки,
ти типер така малютка,
али забуяйиш знов,
цьвітко про`ста, ти- любов.
Іван Петришин
16.03.2019
CША 16.03.2019
|