Скажи мені чи щастя є у світі? Чи є воно лише , примарним міражем, Що в пошуках блукаєм ненаситні Все пнемось вгору, нескінченним віражем. Життя проводить тестування смуги І досконалості високий досить бал Хоча не кожен, має від заслуги Живемо в королівстві, скривлених дзеркал. Так з БОГОМ граємо щоденно в шахи, Наш супротивник справедливий і сильний, І правил гри не можем навязати, Не передбаченним є хід наступних дій.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")