Дякую Вам,пані Наталя,за відгук та коментар на мій варіант перекладу С.Єсєніна.Звичайно, що він недосконалий, але творчість великого поета завжди надихає на пошуки чогось нового. Ще раз щиро дякую і приношу Вам вибачення за затримку, не з власної волі, з відповіддю. Заходьте ще , буду завжди радий. Творчих Вам успіхів та натхнення.
Дякую Вам, пані Галино, за вігук, коментар та оцінку мого твору.Звичайно, весна надихає на одвічні почуття, а висока поезія великих поетів надихає на пошуки якихось нових форм і тем для творчості.Ще раз щиро дякую і приношу вибачення за затримку, не з власної волі, з відповіддю. Заходьте ще , буду завжди радий.Творчих Вам успіхів та натхнення.
Дякую Вам, пане Петро, за відгук та коментар.Я раніше не займався перекладом,це перша спроба.Радий,що вам сподобалось.Вибачте за затримку з відповіддю.Заходьте ще, буду завжди радий.Творчих Вам успіхів та натхнення!
Весна не дає нікому спокою... Гарно, але сказати краще ніж сказав сам автор вже нікому не вдасться, та й кожна мова має своє забарвлення, тому авторські вірші читати цікавіше.
Радий Вас бачити, пані Катерино!Дякую Вам за відгук та коментар.Звичайно, так повторити, як писав сам великий Поет,неможливо.Для цього потрібно мати великий талант,але спробувати бути схожим на нього можна.Як така спроба вдалася,судити читачу.Вибачаюсь за затримку з відповіддю(нещасття прикувало).Заходьте ще, буду завжди Вам радий.Творчих Вам успіхів та натхнення.
Дякую Вам, пані Наталя, за відгук та коментар до мого твору.Творчість С. Єсєніна завжди мене хвилюєі пприваблює своєю вишуканою простотою.Так писати можа тількі справжній Поет.Читаючи його твори, вкотре переконуєшся, що простота,- ссестра таланту.Вибачте за затримку з від повіддю.Заходьте ще , буду завжди радий. Творчих Вам успіхів та натхнення.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")